Dunaterm As Instal este o firma autorizata ISCIR pentru service si reparatii centrale termice, activitati de punere in functiune, verificari tehnice periodice, autorizarea functionarii pentru centrale termice cu puterea mai mica de 400kW. Oferim servicii pentru centrale termice in Tulcea, Galati si Braila.

Punere in functiune (PIF)

Punerea in functiune (PIF) reprezinta programarea si reglarea centralei pentru o functionare corecta conform normelor producatorului si obligatorii conform ordinelor tehnice ISCIR.

Autorizare de functionare

Centrala termica trebuie autorizata ISCIR la fiecare 2 ani. Noi te ajutam cu verificarea tehnica periodica si iti oferim autorizatia de functionare.

Verificare tehnica periodica

Prin verificarea tehnica periodica, te ajutam sa reduci riscurile de inundare, pierdere gaz sau intoxicare cu monoxid de carbon si sa previi defectiunile.

Revizie Anuala

Iti oferim solutii de fiecare data cand centrala ta are probleme sau nu functioneaza. Suntem specialisti in reparatii centrale termice.

Service si garantie

Service in garantie si postgarantie pentru urmatorii furnizori: Ariston, Viessman, Motan, Ferrolli, Buderus, Junkers, Protherm, Bosch.